THE درمان بیماری سلیاک معده DIARIES

The درمان بیماری سلیاک معده Diaries

The درمان بیماری سلیاک معده Diaries

Blog Article

سلیاک در هر سنی می‌تواند بروز پیدا کند و هیچ روشی برای درمان قطعی این عارضه وجود ندارد.

هدف از درمان سلیاک در کودکان کاهش یا از بین بردن علائم بیماری است و هیچ درمان قطعی سلیاک وجود ندارد.

اگر پزشک متخصص کودکان، احتمال ابتلا به سلیاک را بدهد، درخواست انجام آزمایش خون می‌کند. جواب آزمایش خون تشخیص قطعی بیماری سلیاک نیست، تنها احتمال ابتلا یا عدم ابتلا به این بیماری را تعیین می‌کند.

گلوتن پروتئین موجود در گندم، چاودار و جو است. اگر شما بیماری سلیاک داشته باشید و گلوتن مصرف کنید، سیستم ایمنی بدن شما، در پاسخ به این ماده به بافت روده کوچک حمله کرده و به آن آسیب می رساند. هنگامی که این اتفاق می افتد، روده قادر به جذب مواد مغذی که بدن شما به آن ها نیاز دارد، نمی باشد.

مهمترین خطرات و بیماری های ایجاد شده ناشی از سلیاک عبارتند از:

۲۲ مدل هایلایت جذاب جوگندمی

همانگونه که پیش از این گفته شد، داشتن یک رژیم غذایی فاقد گلوتن برای کودکان مبتلا به سلیاک ضروری است.

پانکراتیت مزمن، سرطان لوزالمعده، انسداد در مجرای پانکراس یا فیبروز کیستیک نیز می توانند موجب روشن شدن رنگ مدفوع و زرد شدن مدفوع شوند. این بیماری ها موجب می شود از انتشار میزان مناسب آنزیمی که توسط لوزالمعده برای هضم تولید می شود، جلوگیری شود.

پوشش موضوعات روز و عبور آن از فیلتر تأیید پزشکی، مجله دکتردکتر را

به ویژه اگر در خانواده سابقه بیماری سلیاک وجود دارد، احتمال ابتلای کودک به آن بسیار بالاست. سلیاک یک بیماری ژنتیکی است که می‌تواند از پدر و مادر به کودک منتقل شود.

هر دوی این بیماری ها نیاز به رژیم غذایی مخصوص دارند. ممکن است که کودک قبل از تشخیص بیماری سلیاک به دیابت مبتلا باشد.

اگر پزشک متخصص کودکان، احتمال ابتلا به سلیاک را بدهد، درخواست انجام آزمایش خون می‌کند. جواب آزمایش خون بیماری سلیاک ویکی پدیا تشخیص قطعی بیماری سلیاک نیست، تنها احتمال ابتلا یا عدم ابتلا به این بیماری را تعیین می‌کند.

اما مدفوع زرد که گاهی اوقات مدفوع کم رنگ نیز نامیده می شود، می تواند نشان دهنده وجود مشکلات بهداشتی و سلامتی باشد. این مشکلات عبارتند از: اختلالات کبد و کیسه صفرا

سلیاک یک بیماری خود ایمنی است که زمینه ارثی دارد که معمولا از دوران نوزادی به وجود می آید و حالت مسری ندارد. این بیماری به علت عدم تحمل گلوتن در بدن اتفاق می افتد. گلوتن (پروتئینی که در گندم و جو موجود است)، باعث آسیب دیدن پرزهای روده در افراد مبتلا به این بیماری می شود.

Report this page